پیام های بهداشتی به مناسبت هفته سلامت
پیام های بهداشتی به مناسبت هفته سلامت
پیام های بهداشتی به مناسبت هفته سلامت
- از مصرف غذا های پر چرب و آماده پرهیز کنید
- در هنگام طبخ غذا تا حد امکان از نمک کمتری استفاده کنید
- سبزی ها و میوه های تازه را در برنامه غذایی خود بگنجانید
- وزن خود را در حد سالم و متعادل حفظ کنید
- روزانه حداقل 30 دقیقه ورزش کنید
- تا حد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید
- مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب را در برنامه غذایی خود افزایش دهید
- برای پختن غذاها بیشتر از روش های بخار پز و آب پز استفاده کنید
- مواد غذایی را برای مدت طولانی حتی در یخچال و فریزر نگهداری نکنید
" ن. صحراگرد " کارشناس تغذیه بیمارستان امام محمد باقر (ع)
نظر دهید